Super Mario Bros. Online

Super Mario Bros. Online Forums
July 13, 2024, 06:29:47 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Welcome to the Super Mario Bros. Online forums! We hope you enjoy your stay! Please remember to read the rules!
 
  Home Help Search Arcade Gallery Website download Staff List Login Register  

Conecting...

Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Conecting...  (Read 1616 times)
Onchigo
Shrooblet
*
Offline Offline

Posts: 9


View Profile
Badges: (View All)
« on: August 26, 2012, 02:57:33 pm »

Glitch Name (you can make it up): infinity connection
Glitch Description (what happens during the glitch):i connect my account and 5 minutes later no reponse for the loading...
How to activate the glitch (please be detailed and specific): Connect your account... And loading is infinity
Where the glitch occurs (if applicable)(please give the exact map name):
How many players are required to make the glitch occur (if applicable):0
How many NPCs are required to make the glitch occur (if applicable):0
Why you believe the glitch may occur (if applicable):
Possible ways to fix the glitch (if known):
Is this glitch reproducible:Yeah or no XD
Screenshot (if you have one):
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Penguin4478
Touhou Music is Best
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 1015


Top Poster On The Forums!


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #1 on: August 26, 2012, 03:16:34 pm »

Isn't a glitch.. this is a common troubleshooting error that can be fixed through following download instructions...
1. Run the patcher
2. Run the "RUN THIS BEFORE YOU PLAY THE GAME" as a computer administrator
3. If you're using windows 7/vista then you need to run the special fix for that found in the downloads section of the forums.
Report Spam   Logged

Creator and leader of SMBO Union!

YTC: http://www.youtube.com/user/Penguin4478/videos
Card List and Recipes 100% Complete!
Onchigo
Shrooblet
*
Offline Offline

Posts: 9


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #2 on: August 26, 2012, 03:33:48 pm »

I tried everything nothing: (
Report Spam   Logged
hydrakiller4000
Owner
Super Mario Bros. Online Creator
*****
Offline Offline

Posts: 549



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #3 on: August 26, 2012, 04:00:19 pm »

Make sure an anti-virus or firewall isn't preventing SMBO from connecting. Disable your anti-virus, then run the file called RUN THIS BEFORE YOU PLAY THE GAME as an administrator. Do the same with the Windows Vista and Windows 7 Fix. After that, run the Super Mario Bros. Online Patcher, and then run the game afterwards. Please make sure you're running every single file as an administrator.
Report Spam   Logged
Onchigo
Shrooblet
*
Offline Offline

Posts: 9


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #4 on: August 26, 2012, 06:02:55 pm »

same problem help me Sad
Report Spam   Logged
polocatfan
Shrooblet
*
Offline Offline

Posts: 6


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #5 on: August 27, 2012, 01:23:16 pm »

seriously check the firewall. not to be rude but if its not working you arent checking firewall
Report Spam   Logged
Penguin4478
Touhou Music is Best
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 1015


Top Poster On The Forums!


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #6 on: August 27, 2012, 02:05:36 pm »

Your undescriptive requests for help make it hard for anyone to help you... could you possibly be a little more descriptive and tell us exactly what you did, possibly in a list? That would make it really easy to find out why it isn't working.
Report Spam   Logged

Creator and leader of SMBO Union!

YTC: http://www.youtube.com/user/Penguin4478/videos
Card List and Recipes 100% Complete!
Onchigo
Shrooblet
*
Offline Offline

Posts: 9


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #7 on: August 28, 2012, 09:54:31 am »

The first time I launched the game I used uptader worked well then when i wanted to create an account I had this infinite loading I disabled everything but it does not matter
Report Spam   Logged
Onchigo
Shrooblet
*
Offline Offline

Posts: 9


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #8 on: August 28, 2012, 10:00:36 am »

sorry double post

Report Spam   Logged
Firebros
Goomba
**
Offline Offline

Posts: 83



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #9 on: August 28, 2012, 11:33:57 am »

Da connection error is from his Anti-Virus programm. He got norton.

I guess so, because its the only thing which could be IT.
Report Spam   Logged
hydrakiller4000
Owner
Super Mario Bros. Online Creator
*****
Offline Offline

Posts: 549



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #10 on: August 28, 2012, 03:00:07 pm »

Da connection error is from his Anti-Virus programm. He got norton.

I guess so, because its the only thing which could be IT.

I'm not sure how you know he has Norton Anti-virus, but yes that would be causing the connection problems. Norton is a very stealthy anti-virus and is probably blocking Onchigo's connection to SMBO. Onchigo, please disable Norton Anti-virus completely and then try running Super Mario Bros. Online.
Report Spam   Logged
Onchigo
Shrooblet
*
Offline Offline

Posts: 9


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #11 on: August 29, 2012, 06:20:35 am »

 Sad nothing  Angry
Report Spam   Logged
SMB
Goomba
**
Offline Offline

Posts: 57



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #12 on: September 01, 2012, 12:50:56 pm »

Onichigo, turn off the auto log in function because if you just barely made an account with no characters, the game sort of frezzes the log in screen, hope this helps!  And if it doesnt, your account maybe be the problem in the game so try making a new one.
« Last Edit: September 01, 2012, 01:14:29 pm by SMB » Report Spam   Logged
Onchigo
Shrooblet
*
Offline Offline

Posts: 9


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #13 on: September 01, 2012, 01:34:42 pm »

My jikpatch file!

[server]

server_name   = Super Mario Bros. Online
server_slogan   = A 100% Free Mario Online RPG!
notice_url   = www.supermariobrosonline.tk
patch_site   = www.supermariobrosonline.tk
patch_port   = 80
patch_list   = /patcher/Patch_List.txt
patch_folder   = /patcher/

executable   = Super Mario Bros. Online.exe
registration_link   = http://www.supermariobrosonline.tk

vote_link1   =
vote_link2   =
vote_link3   =

skin   = Skin\Default
disable_bgm = 0

grf_file1   = .grf.c
grf_file2   =
grf_file3   =

Backup_GRF   = 0
startup_option   = 3

[general]

debug_mode    = 0
archive_passphrase = 0
folder       = Patcher

[credits]

programmer = Jikari
version = 3.7
contact = utrunks202@yahoo.com
Report Spam   Logged
SMB
Goomba
**
Offline Offline

Posts: 57



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #14 on: September 01, 2012, 01:46:26 pm »

Wow now I see it your jik patch has some spacing. Heres a good one.
[server]
server_name = Super Mario Bros. Online
server_slogan = A 100% Free Mario Online RPG!
notice_url = http://www.supermariobrosonline.tk
patch_site = www.supermariobrosonline.tk
patch_port = 80
patch_list = /patcher/Patch_List.txt
patch_folder = /patcher/
executable = Super Mario Bros. Online.exe
registration_link = http://www.supermariobrosonline.tk
vote_link1 =
vote_link2 =
vote_link3 =
skin = Skin\Default
disable_bgm = 0
grf_file1 = .grf.c
grf_file2 =
grf_file3 =
Backup_GRF = 0
startup_option = 3
[general]
debug_mode = 0
archive_passphrase = 0
folder = Patcher
[credits]
programmer = Jikari
version = 3.7
contact = utrunks202@yahoo.com
Report Spam   Logged
Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF4Free.com - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy